Bitcoin-mainokset rapattu Hong Kongin raitiovaunuihin ja pankkien lähelle

Bitcoin

Paikallinen Bitcoin-yhteisö keräsi varoja Bitcoin-keskeisten mainosten sijoittamiseksi Hongkongiin ja kehotti kansalaisia ​​olemaan „oma pankki“.

Hongkongin voittoa tavoittelematon organisaatio ottaa mainoksia kouluttaakseen kansalaisia ​​Bitcoinista.
Mainoksissa kehotetaan käyttäjiä olemaan „oma pankki“.

Hongkongin raitiovaunut ja pankkipaikat näyttävät mainostaulut 8. lokakuuta asti

Raitiovaunut ja tärkeimmät maamerkit lähellä Hongkongin kuuluisia pankkeja tarjoavat Bitcoin-mainoksia 8. lokakuuta saakka paikallisen Bitcoin Code voittoa tavoittelemattoman aloitteen ansiosta .

Hongkongin Bitcoin Association (BAHK), voittoa tavoittelematon järjestö, joka järjestää tapaamisia ja edistää Bitcoinin käyttöä kaupungissa, käyttää yhteisön lahjoituksia mainostaakseen „Bitcoinin riskit ja edut“ mainostauluilla joillakin alueilla, joilla on paljon kävijöitä Hong kongissa.

Viisi suosituinta salausuutista ja -toimintoa postilaatikossa joka päivä.
Hanki Daily Digest parhaaseen Decrypt-palveluun. Uutisia, alkuperäisiä ominaisuuksia ja paljon muuta.
Sähköpostisi

Liity nyt

„Vuonna 2020 on painettu enemmän Yhdysvaltain dollareita kuin mitä oli olemassa vuonna 2009. Bitcoinia tulee olemaan vain 21 miljoonaa“, luetaan eräässä mainoksessa, joka viittaa lakkaamattomaan rahan painamiseen Yhdysvalloissa, mikä on johtanut pelkoihin laajasta inflaatiosta maassa. .

BAHK sanoi julkaisussaan: „Toivomme, että kampanja antaa meille mahdollisuuden keskustella siitä, kuinka Bitcoin sopii nopeasti digitalisoituvaan maailmantalouteen, rajun teknologisen kehityksen mahdollisuuksista ja vaaroista sekä digitaalisen, todennettavissa olevan niukkuuden vaikutuksista.“

Bitcoin-viestin kuljettamiseen kuuluu kolme kaksikerroksista raitiovaunua – jotka kuljettavat päivittäin yli 200 000 matkustajaa – ja mainostaulut eri pankkien pääkonttoreiden, kuten HSBC, Standard Chartered, lähellä Chater Gardenin pankkialueella.

Siirtämisen rohkeudesta huolimatta mainokset eivät ole BAHK: n mainoskampanjoita. Sen sijaan he ovat ehdottomasti koulutuksellisia ja jopa mukana varoitus kielen poskista: „Sinun Bitcoin on sinun vastuullasi. Ei ole pelastustoimia tai määrällistä keventämistä. Voit tarkistaa Bitcoinin kokonaismäärän kotitietokoneellasi blockchainissa. „

Leo Weese, BAHK: n perustaja, kertoi, että Decrypt -siirto auttaa ajamaan keskustelua Bitcoinin ympärillä kaupungissa, joka on kärsinyt poliittisesta epävakaudesta viime aikoina.