Selecteer Altcoins Could Rise 100-1000x in Renewed Bitcoin Bull Cycle, Says Crypto Trader Lark Davis – Hier zijn een aantal van zijn Top Picks

Populaire cryptocurrency analist Lark Davis zegt dat altcoins de beste investeringen van 2021 zullen blijken te zijn.

In een nieuwe video bespreekt Davis welke altcoin sectoren hij bullish en bearish is bij het ingaan van het volgende jaar. Hij zegt dat Bitcoin het goed zal doen, maar stelt voor om betaalmunten en Bitcoin Superstar te vermijden, zoals Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Litecoin, Dash (DASH) en anderen. Hij gelooft dat stablecoins „de dag hebben gewonnen“ in die sector.

Davis stelt ook voor om nieuwe stablecoin-projecten en lage-liquiditeitsvarianten te vermijden aan de belangrijkste spelers zoals Tether (USDT) en USD Coin (USDC).

Daarnaast is de analist bearish op Ethereum Classic, dat hij een „zombieketen“ noemt. Hij waarschuwt ook voor het investeren in „goedkope copy-and-paste DeFi,“ gezien het feit dat er nog steeds een vloed aan klonen op de markt komt.

Davis is daarentegen bullish op „sterke DeFi spelers“ zoals Aave (LEND), Synthetix (SNX) en Ren (REN). Hij zegt ook dat handelaren met genoeg kapitaal moeten proberen om Compound (COMP) en Uniswap (UNI) te bewerken.

Davis zegt dat hij vooral geïnteresseerd is in de opkomst van DeFi op sterke smartcontractplatforms die geen Ethereum heten. Dat omvat Cardano (ADA), Polkastarter (POLS) en Acala (ACA) op Polkadot (DOT), evenals Kava (KAVA), BAND Protocol (BAND) en de komende Persistentie op Cosmos (ATOM).

Dat gezegd hebbende, zegt de analist dat Ethereum een toppositie inneemt in zijn portefeuille.

Davis zegt dat hij ook bullish is op bepaalde nonfungible tokens (NFT’s), waaronder Enjin (ENJ) en Rarible (RARI).

Bovendien zegt Davis dat selectieve niche activa ruimte hebben om te groeien. Hij zegt dat er slechts ongeveer een half dozijn energie-gerichte cryptocurrencies zijn, en slechts twee serieuze kanshebbers: Energy Web Token (EWT) en Power Ledger (POWR). Hij is ook nog steeds bullish op Chainlink (LINK), en nog meer op andere orakelconcurrenten zoals BAND Protocol en Dia (DIA).

Al met al zegt Davis dat de lijst van top 50 crypto’s er binnen het komende jaar heel anders uit zou kunnen zien, waarbij sommige altcoins het potentieel hebben om 100-1000x in waarde te springen, samen met vele andere die zullen crashen en verbranden.

„Altcoins worden de beste investering van 2021. Heel eenvoudig, als je rijk wilt worden door te investeren in cryptocurrency dan moet je absoluut aandacht besteden aan altcoins. Dat is waar het geld gaat worden gemaakt deze cyclus. Ja, Bitcoin zal het prima doen, maar er zal veel winst uit altcoins in Bitcoin worden gestort, want daar zal het geld worden verdiend.

Altcoins bieden u de mogelijkheid om een investering van een paar duizend dollar te nemen en dat om te zetten in levensveranderend geld – als u uw kaarten natuurlijk goed speelt. Zie je, niet alle altcoins worden evenveel gemaakt. Sommigen gaan crashen en hard branden. Sommigen gaan dat gewoon niet goed doen. Anderen gaan gekke winsten maken. Investeren in veel van deze cryptos – het is een soort van iets dat lijkt op investeren in andere early-stage start-up gebieden. Er is een ongelooflijke risico-rendementsverhouding. U kunt 100x of zelfs 1000x op uw investering verdienen. Het gebeurt absoluut in crypto. Of het kan tot nul gaan.“